Cross Section
ETUSIVU UUSIN NUMERO TOIMITUS JA YHTEYDET
AIHEPIIRIT: Apologia Myytinmurtajat Tiede & Filosofia Usko & Teologia Yhteiskunta
Ihmiset & Vapaa-aika Kolumnit Novellit Ristin kilta -jutut NUMEROT 2006- IN ENGLISH

Cross Section 2013

Verkkolehti ilmestynyt 3.9.2013.Näin Jumalan pitäisi ilmoittaa itsensä!

Jumalan ilmoittaman viestin pitää olla kaikin puolin täydellistä. Viestin tulee olla paitsi kaikin puolin tarkkaa, myös täysin yksiselitteistä ja ymmärrettävää kaikille ihmisille kaikkina aikoina. Eihän Jumalalta voi odottaa vähempää, eihän? (Ilmestynyt 2013)

Lisää samasta aiheesta: ... ja kiertääkö Aurinko Maata?


Ateisti: olet huomaamattasi samaa mieltä Jumalasta hihhulikristityn kanssa

Ihmeitä ja maagisia asioita tapahtuisi varmasti paljon – sikäli kun Jumala olisi olemassa. Tästä hihhuli ja ateisti ovat täysin samaa mieltä. Kristinuskon historiassa käsitys on kuitenkin marginaalinen: tieteen vallankumous perustui siihen uskoon, että Jumala on luonut muuttumattomat luonnonlait. (Ilmestynyt 2013)


40 Years of Rock and Roll for Christ

– An Interview with John Schlitt of Petra –

Petra was founded in 1972 as one of the first Christian rock bands. This summer they came to Finland, and we got the chance to interview their energetic 63-year old vocalist John Schlitt. (Published 2013 – in English)


Raamatussa π = 3

Raamattu opettaa, että π = 3. Monet kristinuskon kriitikot takertuvat tähän: kaikkivaltiaalta Jumalalta voisi odottaa parempia matematiikan taitoja. (Ilmestynyt 2013)


Siperia opetti

Toukokuun 13. päivänä me kuusi nuorta kokoonnuimme Helsinkiin lähteäksemme lähetystyöhön Etelä-Siperiaan. (Ilmestynyt 2013)


Vihanpito Luojan kanssa on tyhmä veto

Fyysikko Blaise Pascalin (1623–62) mukaan jokainen ihmiselämä on vedonlyönti Jumalan puolesta tai Jumalaa vastaan. Hänen väitteensä ei kestä kaikkea kritiikkiä, mutta sen ydinajatusta ei ole kumottu: on järkevää uskoa Jumalaan. (Ilmestynyt 2013)